Hietalan tilausravintola

Uljasta, keltaista Hietalan taloa ei voi olla huomaamatta Kierinkiin saavuttaessa. Hietalan päärakennuksessa ravintola tarjoilee muun muassa Kierinki Highland -ravintola-annoksia, ja toimii komeana  kokousten, juhlien sekä tapahtumien pitopaikkana.

Pihapiirissä on Maailman pienin pubi, navetta ja latobaari, viehättävä  Pikkupuoli,  joka toimii esimerkiksi kokoustilana sekä vanhoja, kauniita piharakennuksia ja idylliset, lappilaiset maalaismaisemat.

Hietala talvikuva  Hietala, juhlakattaus lakkiaiset   Hietalan Latobaari   Hietalan pikkupuoli talvikuva   Hietalan sauna talvikuva   Hietalan pieni aitta talvikuva   Hietala traktori talvikuva   Lamppu pakkaskuva   Hietala sali 2014   Hietalan Latobaari_1  

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358 (0)40 809 1610
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake