HOTELLI

Osoite Kieringintie 797, 97390 Kierinki (huom. navigaattoriin kunta Sodankylä)

Kylän harjun komistukseksi nousi 2016 syksyllä  Hietalan pihapiirin uusin tulokas Kieringin Lomakylän Majatalo. Yhdessä Hietalan pirtin, Latobaarin ja aittarakennusten kanssa se muodostaa harmonisen ja inspiroivan kokonaisuuden, joka miellyttää silmää ja johon mielellään astuu sisään.

                            Hietala, Kierinki Hotelli, Kierigin Majatalo, Majatalo, Kierinki  

Majatalossamme on  12 upeaa, maalaisromanttisesti sisustettua huonetta, joissa asiakaspaikkoja on yhteensä 24:lle henkilölle. Huoneiden sisustukselle viimeisen silauksen antavat taiteilija Inari Raaterovan maalaukset.

Majatalon aulaan astuttaessa törmää lappilaiseen tunnelmaan hirvensarvineen ja aitoine lappilaisine pelkkaraanuineen. Viihtyisässä aulassa on runsaasti tilaa oleskella. Aulan yhteydessä on pieni keittiönurkkaus, josta löytyy jääkaappi, keittolevyt, vesipiste, täydellinen ruokailuastiasto sekä kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro.

Kieringin Majatalo, Kierinki hotell, Hotellimajoitus Kierinki Kieringin Majatalo, Kierinki hotell, Hotellimajoitus Kierinki   Kieringin Majatalo, Kierinki hotell, Hotellimajoitus Kierinki  

Majatalon saunaosastolla on pukuhuonetila, avara suihkuhuone sekä tunnelmallinen sauna. Pukuhuoneesta pääsee vilvoitteluterassille.

Majatalomme tarjoaa erinomaiset puitteet esimerkiksi kelkkasafarien yöpymispaikaksi, juhlien pitopaikaksi tai oman ryhmäsi illanviettopaikaksi.

Tupakanpoltto on koko Majatalon alueen sisätiloissa ehdottomasti kielletty!

Majatalon aamiainen tarjoillaan Hietalan ravintolassa klo 8.00-10.00 välisenä aikana. Aamiainen kuuluuu huoneen hintaan. Lisämaksusta voi kaupalla nauttia myös lounaan klo 11.00-13.00 välisenä aikana (toivomme, että ilmoittaisit osallistumisesi lounaalle etukäteen). Tilauksesta järjestämme ruokailuja myös Hietalan pirtissä, jossa on A-oikeudet.

Majatalossa on ilmainen Wi-fi sekä ilmainen pysäköinti.

Majatalon vastaanotto toimii Kieringin Kauppa & Kahvilalla sen aukioloaikoina.

Tutustu tarkemmin ja varaa majoituksesi joko yhteydenottolomakkeen kautta tai  Booking.com -sivultamme.

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358(0)300 472293 0,64€/min + pvm/mpm
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake