Kieringin kauppa & kahvila

aukioloajat 

Maanantai - Perjantai 10:00 - 17:30
Lauantai 11:00 - 16:00
Sunnuntai 11:00 - 15:00


* Kesäperjantaisin terassi avoinna klo 20.00:een.

Kauppa & kahvila uudistui kesän 2019 alussa

Kierinki kauppa & kahvila, Kierinki, ravintola Kierinki Kieringin kauppa & kahvila, kauppa Kierinki, kahvila Kierinki   Kieringin kauppa, kauppa Kieriniki Kauppa & kahvila, kauppa, Kierinki Kauppa & kahvila, ravintola, Kierinki Kauppa & kahvila, ravintola, Kierinki Kauppa & kahvila, Kierinki, ravintola, vastaanotto Kieringin kauppa & kahvila, kahvila, ravintola, aamiaisravintola

UUTTA: Alkon tilauspalvelu ja noutopiste 1.1.2019 alkaen

Kysy henkilökunnaltamme jos haluat tilata Alkon tuotteita. Alkon tuotteet voit tilata myös kotoa Alkon nettikaupasta, maksaa tuotteet siellä ja ilmoittaa vastaanottopaikaksi Kieringin Lomakylä Oy:n kauppa ja kahvila.  Tuotteet tulevat parin päivän sisällä ja saat ilmoituksen puhelimeesi. 

 

Lounas ryhmille tilaus etukäteen:040 8091610

Karistysleipa Ylamaannaudasta, Kierinki Highland leipa, Kieringin Kauppa & kahvila, Kierinki   Makkarakori, Kieringin kauppa & kahvila, Kierinki Opera pizza, Kieringin kauppa & kahvila, Kierinki Kanakori, Kieringin kauppa & kahvila, Kierinki Aijapizza, Kieringin kauppa&kahvila, Kierinki Hampurilaiset, Kieringin hampurilaiset   

KOHTAAMISPAIKKA KAIKEN KESKELLÄ

Keskelle kylää sijoittuva Kieringin Kauppa & Kahvila on monipuolisesti päivittäiselintarvikkeita tarjoava kyläkauppa. Kaupalla palvelee iloinen henkilökunta, ja asiakkaat otetaan vastaan kyläläisinä - olivat he sitten tuttuja tai vieraita. Kaupalta löytyy Bensiini ja disel automaatti 24/7, Alkon noutopiste, Veikkaus ja myös kalastuslupien hakeminen onnistuu.

Kaupalla on myytävänä Kierinki Highland-lihatuotteita sekä  paikallisten asukkaiden käsitöitä ja muita matkamuistoja.

KAHVILASTA VIRVOKKEITA

Kahvilan puolella voi istahtaa kiireemmäksi ja nauttia vaikkapa pullakahvit tai arkisin klo 11.00-13.00 tarjolla olevan lounaan. Kahvilassa on myös A-oikeudet ja kesäisin juomansa voi nauttia upealla terassilla, josta on suora näkymä Kierinki Highland-karjan laitumelle. 

MAJOITTUJIEN VASTAANOTTO ja aamiaisravintola

Kaupalla toimii sen aukioloaikoina Kieringin Lomakylä Oy:n majoituksen vastaanotto. Tarjolla on ympäri vuoden hotellihuoneita, lomahuoneistoja ja mökkimajoitusta sekä lisäksi kesäaikaan asuntovaunupaikkoja ja telttamajoitusta.

Varaamaan pääset kätevästi klikkaamalla sivun oikeassa reunassa näkyvää  yhteydenottolomaketta tai sinistä booking.com-sivuston pikalinkkiä.

Lisätiedot ja hinnat löytyvät kotisivujemme Majoitus-osiosta.

BENSA-ASEMA 24/7

Kauppa & Kahvilan pihalla on polttoainejakelupiste, josta on saatavilla polttoainetta 24 h/vrk.

Polttoainevaihtoehdot: 98 E5 ja Diesel. 98 E5 sopii kaikkiin bensiikäyttöisiin moottoreihin, myös pienkoneisiin ja moottorikelkkoihin.

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. 

Tervetuloa – kaikki järjestyy kaupan kautta!

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358(0)300 472293 0,64€/min + pvm/mpm
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake