highland-Karja

Highland – Pohjoisen laumasta on uusi lappilainen elintarvike. Ylämaankarjalauma laiduntaa ja elää lajityypilleen ominaisessa ympäristössä. Pohjoisen lauman tuotteet ovat keittiömestareiden arvostamaa, vähäkalorista ja vähärasvaista lihaa. Liha on erityisen maukasta, lyhytsyistä ja väriltään tummanpunaista.

Pohjoisen laumasta,  suuret sarvet ja suuri sydän

Highland naudat laiduntavat ulkona ympäri vuoden. Niiden paksu nahka jossa on villava aluskarva ja pitkä suojaava päällyskarva suojaa niitä sateelta ja pakkasilta. Niiden ruokinnassa ei käytetä teollisia valmisteita vaan ainoastaan heinää joko tuorerehuna tai kuivaheinänä.

Lehmiä ei lypsetä vaan kaikki emon tuottama maito on sen vasikan käytössä. Vasikat viettävät ensimmäisen elinvuotensa emonsa kanssa joka imettää ja huolehtii siitä.

Kierinki Highland – Pohjoisen laumasta -lihatuotteet löydät Kieringin Kauppa & Kahvilalta.

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358 (0)40 809 1610
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake